DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

3voor12 luisterpaal vol DOUBLE VEE acts 3voor12 luisterpaal vol DOUBLE VEE acts 3voor12 luisterpaal vol DOUBLE VEE acts

20-03-2013

De luisterpaal van 3voor12 staat boordevol goede muziek en natuurlijk met een aantal nieuwe albums van artiesten van DOUBLE VEE CONCERTS.
Zo vind je er het nieuwe album van Black Rebel Motorcycle Club. De show op 22 maart in Paradiso is helemaal uitverkocht. Om te horen wat je mist, kan je hier klikken. En dan wellicht op 31 maart nog naar Paaspop gaan.

Ook All of Amsterdam, het nieuwe, Engelstalige solo album van Lucky Fonz III is te beluisteren. Klik hier voor de muziek.
Lucky was ook bij 3voor12 radio op visite. Bekijken en beluisteren kan hier. Lucky Fonz III gaat vanaf 5 april weer veelvuldig optreden. Wil je weten waar en er bij zijn, kijk dan hier.

Tot slot staat deze week ook het nieuwe album van Josh Rouse op de luisterpaal. Klik hier om te luisteren. Ook Josh komt voor twee shows naar Nederland. Klik hier voor de data en de kaarten.