DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Ed Kowalczyk dit najaar naar de Nederlandse theaters

05-03-2013

Ed Kowalczyk, de legendarische leadzanger van de succesvolle en populaire Amerikaanse rockband Live, komt in september met zijn "I Alone - Acoustic" tour naar Nederland. Klassiekers als Lightning Crashes, I Alone, Selling The Drama, All Over You en The Dolphin's Cry zullen tijdens deze intieme en akoestische concertreeks voorbij komen.

Als zanger en songwriter van Live, waarmee hij miljoenen albums verkocht en 9 Top 10 hits scoorde, was Kowalczyk de persoon binnen de band die het meest in de spotlight stond. In 2009 besloot Kowalczyk zich echter volledig te gaan richten op zijn solo carrière. In 2010 bracht hij zijn eerste soloplaat "Alive" uit, die hem in Nederland een 4e positie in de Album Top 100 opleverde. Muzikaal gezien vervolgt de charismatische zanger hiermee de lijn, die hij met het latere werk van Live inzette.

Kaartverkoop start op zaterdag 9 maart om 10:00 uur. Kijk hier voor de bevestigde shows.