DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

tindersticks voor jubileumconcert naar Amsterdam

06-03-2013

De Britse groep Tindersticks komt op 29 oktober naar Nederland voor een jubileumconcert in Het Concertgebouw van Amsterdam. Het is dit jaar namelijk 20 jaar geleden dat de band, onder leiding van de vaste kern Stuart Staples (zang), David Boutler (keyboards) en Neil Fraser (gitaar) hun eerste en meteen vol lof ontvangen, titelloze, album uitbrachten. 

Sinds 1993 zijn er van de band 9 studio albums verschenen, waarvan de meest recente, The Something Rain, uit 2012 dateert. Typisch voor de muziek van Tindersticks zijn enerzijds de literaire teksten, die op zwoele wijze en met een opvallende bariton stem worden voorgedragen en anderzijds de melancholische, indringende en meeslepende omlijsting daarvan. Ondanks de dramatiek die de sound van Tindersticks kenmerkt, wist de band altijd, maar zeker vanaf 1999 met het uitbrengen van Simple Pleasure, een toegankelijk en soulvol geluid neer te zetten.

Naar aanleiding van het 20-jarige bestaan, zal Tindersticks naast het uitbrengen van een "anniversary album", waarover later meer informatie volgt, een jubileumtournee doen. De kaartverkoop voor het concert in Amsterdam, gepresenteerd door Paradiso, start op zaterdag 9 maart vanaf 10:00 uur. kijk hier voor kaarten.