DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Regina Spektor 31 juli terug naar Paradiso

17-05-2013

Op 31 juli komt de klassiek geschoolde Russisch-Amerikaanse singer-songwriter en pianiste Regina Spektor terug naar Nederland voor een eenmalig concert in Paradiso. Dit is haar eerste Nederlandse show na het verschijnen van haar jongste album 'What We Saw From The Cheap Seats' uit 2012.

Kaarten voor dit concert zijn vanaf zaterdag 18 mei om 10:00 uur direct hier te bestellen.

Spektor studeerde klassieke piano en bouwde een loyale fanbase op in New York voordat zij in eigen beheer twee albums uitbracht. Haar derde album Soviet Kitsch, dat in 2004 via Sire Records verscheen, betekende haar doorbraak. In 2006 bracht Spektor het album Begin To Hope uit. Dit album, dat o.a. haar bekendste en bij haar fans tot de meest favoriete singles behorende Fidelity, Samson, On The Radio en Better bevat, werd goud in Amerika. Vervolgens verschenen nog de albums Far (2009), Live from Londen (2010) en What We Saw From The Cheap Seats (2012).

Live trad ze al op in prestigieuze zalen verspreid over de hele wereld, waaronder uitverkochte shows in de Sydney Opera House, Royal Albert Hall in Londen en Radio City in New York. Festivals als Glastonbury en Coachella & Bonaroo waren eveneens getuigen van memorabele optredens van deze bijzondere artiest.

Spektor, die gerekend kan worden tot een van de meest talentvolle en unieke artiesten van deze tijd,  werkte ook mee aan diverse gelegenheidsprojecten zoals Instant Karma: The Amnesty International Campaign to Save Darfur en Songs for Tibet, een steunbetuiging aan Tibet en de Dalai Lama Tenzin Gyatso. Daarnaast is haar werk ook in verschillende films en tv series gebruikt. Zo schreef ze de soundtrack van De Kronieken van Narnia: Prins Caspian en was haar single Us te horen in een Nederlandse reclame.

De muziek van Spektor, die geassocieerd wordt met anti-folk, laat zich het beste omschrijven als experimenteel en verrassend. De liedjes zitten ingenieus in elkaar en worden omlijst door een prachtige stem en pianospel. New York Times schreef “Ms. Spektor can write pop songs when she wants to. 
But pop is far from the only thing she wants.”. En NPR Music: “A singular songwriting voice that spans genres and personas with grace and apparent ease.”