DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

BETTENS (voorheen K's Choice) IN NAJAAR NAAR NEDERLAND

23-05-2013

Bettens, het nieuwe muzikale project van Sarah en Gert Bettens, komt in het najaar voor een drietal concerten naar Nederland. De mede-oprichters van de band K's Choice doen deze shows ter gelegenheid van hun nieuwe album Waving at the Sun (Rough Trade). Naast nieuw werk afkomstig van dit album, heeft het duo ook aangekondigd om publieksfavorieten uit het K's Choice repertoire te spelen.

Het tourschema ziet er als volgt uit:
07 november: Breda, Mezz
10 november: Amsterdam, Paradiso (aanvang 18:00 uur!)
12 november: Zwolle, Hedon (IJsselhallen)

De kaartverkoop start zaterdag 25 mei om 10:00 uur. Klik op de naam van de zaal om kaarten te bestellen.

Het album Waving at the Sun, opgenomen in hun favoriete Echo Mountain Studios in het Amerikaanse Asheville waar ze al vaker werk hebben opgenomen, komt in september uit. Voorafgaand hieraan verschijnt eerst nog de single Surrender.