DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Hooded Fang op de luisterpaal

26-05-2013

De Canadese band Hooded Fang heeft een nieuw album uitgebracht met de titel 'Gravez'. Dit album is nu hier tijdelijk te beluisteren.
In september komt de band voor 2 shows naar Nederland. Klik op de naam van de zaal voor kaartjes.
dinsdag 17 september - Tilburg - Incubate festival
woensdag 18 september - Amsterdam - Paradiso