DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Dexys op 1 Juli naar de Melkweg

31-05-2013

 

Maandag 1 juli staat Dexys op het podium van The Max in Melkweg Amsterdam.  De nieuwe groep rond Kevin Rowland, die in de jaren ’80 met zijn band Dexy’s Midnight Runners grote hits als ‘Come On Eileen’ en ‘Geno’ scoorde, bracht na jaren van afwezigheid in 2012 een nieuw album uit.

De kaartverkoop voor dit concert is intussen gestart en kaarten zijn te bestellen via de website van de Melkweg. Aanvang: 19:30 uur. Er zijn zowel zit- als staanplaatsen beschikbaar.

Eind jaren ’70 richt Rowland, die in 1977 zijn carriere begon bij punkgroep Killjoys, Dexy’s Midnight Runners op. Na enkele studioalbums te hebben uitgebracht, gaat de band in 1986 uit elkaar. Vervolgens focust Rowland zich op zijn solo carriere. Het duurt uiteindelijk tot 2012 voordat er weer een nieuw Dexys, zonder toevoeging van Midnight Runners, verschijnt. Het album ‘One Day I’m Going To Soar’ laat een ouder geworden en ingetogener Rowland horen, die terugkijkt op zijn leven, muzikaal leunend op oudere soul- en jazztradities..