DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

3FM PRESENTS JACK JOHNSON IN DE HEINEKEN MUSIC HALL

17-06-2013

Op zaterdag 7 september 2013 komt Jack Johnson naar Nederland voor een eenmalig concert in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Deze show wordt gepresenteerd door 3FM en is onderdeel van zijn ‘From Here To Now To You’ tournee ter promotie van zijn nieuwe album. 
Het nieuwe, zesde, album ‘From Here To Now To You’ wordt door Universal Music uitgebracht. Dit album is geproduceerd door Mario Caldato Jr., die ook voor de productie van het meest succesvolle album ‘In Between Dreams’ tekende. Vooruitlopend op de release, is intussen de eerste single ‘I Got You’ verschenen. Luister hier de nieuwe single.
Als zoon van de beroemde surfer Jeff Johnson, streeft Jack Johnson aanvankelijk ook een professionele surfcarrière na. Echter komt hier een onverwacht en vroegtijdig einde aan wanneer hij een aan deze sport gerelateerd ongeluk krijgt. Hij is zich vervolgens volledig gaan richten op zijn andere liefde, de muziek, dat hem behalve veel voldoening ook enorm succes oplevert. Met name vanaf zijn derde album ‘In Between Days’, dat zijn definitieve doorbraak bij het grote publiek betekent.
Als ‘Special Guest’ neemt Jack Johnson de Canadees Bahamas mee op tour. Dit zal het eerste Nederlandse optreden van de singer-songwriter zijn in Nederland.
Bij eerdere tournees doneerde Jack Johnson substantiële tour-inkomsten aan goede doelen. Bij de aanstaande tour zal 100% van de opbrengst naar “The Johnson Ohana Charitable Foundation” (opgericht door Jack en zijn vrouw Kim in 2008) gaan, een non-profit organisatie met nadruk op milieu, kunst en muziekonderwijs. Deze stichting zal locale milieu groepen steunen en daarom vraagt Jack zijn fans om een extra bedragje over te maken bij de aanschaf van het concertkaartje. Men kan daarbij kiezen voor een CO2-toeslag van 0,75 eurocent en/of een bijdrage van 1,50 euro t.b.v. een door Jack nader te bepalen locale non-profit organisatie die zich non-profit inzet voor het milieu. Dit is geen verplichting, maar elke donatie wordt door Jack op prijs gesteld.
De kaartverkoop start zaterdag 22 juni om 10:00 uur. Kaarten zijn uitsluitend te bestellen via de website van Ticketmaster en in België via Sherpa.
De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen het risico ongeldige kaarten te hebben gekocht die geen toegang tot het concert geven.