DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Mavis Staples album op de luisterpaal

22-06-2013

De legendarische zangeres Mavis Staples wordt op haar oude dag alleen maar beter. Begonnen in The Staple Singers heeft ze inmiddels een respectable carrière achter de rug. En ze denkt niet aan ophouden.
Haar nieuwe album 'One True Vine' is nu tijdelijk te beluisteren op 3voor12's luisterpaal. Klik hier om te luisteren.