DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

SAMEN DE CRISIS UITZINGEN MET DE CORONAS

27-06-2013

De Coronas zijn terug! Eigenlijk van nooit weg geweest... Maar, hoe!
Deze zomer bestrijdt de interactieve stand-up popband De Coronas de crisis. Met hun nieuwe single ‘Zo lang we nog in leven zijn’ geven ze Nederland een broodnodige boost. Het opzwepende feestnummer gaat gepaard met een zeer opmerkelijke videoclip. Na het zien van deze videoclip lijkt de crisis verder weg dan je ooit had durven denken.
Klik hier om de video te bekijken.

‘Zo lang we nog in leven zijn’ is een ode aan de vele mensen die met de nodige humor overal een positieve draai aan weten te geven. Zelfs aan de ergste crisis in decennia.
De goed in het gehoor liggende single is geproduceerd door Holger Schwedt (Shamrock Studios) en van een pakkende tekst voorzien door Jochem Fluitsma en Rudo de Raaf. Op een humoristische, kritische wijze bezingen De Coronas verschillende maatschappelijke situaties en nemen ze een ‘loopje’ met de harde dagelijkse werkelijkheid.

De videoclip laat op een lichtvoetige manier zien wat er allemaal speelt tijdens de crisis. Zo zie je onder andere de band zelf in de uitverkoop staan, een pastoor die voor zijn kerk moet flyeren en een wel heel geïmproviseerd vakantieoord. Een grote groep senioren laat zien dat, ondanks alles, het leven een feestje is en vervult daarmee een belangrijke rol in het geheel. 

Voor de promotie van de nieuwe single ‘Zo lang we nog in leven zijn’ is een samenwerking aangegaan met de daklozenkrant, en een aantal winkelcentra. In deze winkelcentra staan de Coronas in de “uitverkoop”, om zo aandacht te vragen voor leegstand.
De Coronas zullen bovendien verschillende tehuizen aandoen om hun single te presenteren. Het nummer wordt vanzelfsprekend direct in de uitverkoop gedaan en zal tevens als reclamestunt worden aangeboden in diverse supermarkten.

Met de nieuwe single gaan de bandleden van De Coronas een nieuwe fase in. Voortaan wordt, naast bekende nummers van anderen, ook hun eigen werk gespeeld.
Het repertoire van De Coronas bestaat uit meer dan 5000 nummers (!). De zeven rasmuzikanten kennen deze van A tot Z. Wat de band speelt, is helemaal aan het publiek. Hierbij gaan De Coronas vaak verder dan simpelweg de verzoekjes te spelen. Want elk lied dat wordt aangevraagd kan zomaar in een heel andere stijl worden gespeeld.

De band is bekend van onder meer het Holland Heineken House in Peking en Vancouver, waar Mark Tuitert zelfs een nummertje meespeelde. U kunt de Coronas ook gezien hebben tijdens hun Nederlandse theatertour, waar het publiek de show bepaalt en de muziekgeschiedenis zo weer een hele aparte wending krijgt.

De Coronas organiseren een eigen clubnacht in Effenaar in Eindhoven op 14 september. Klik hier voor kaartjes.