DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Eels in Augustus met 2 openluchtshows naar Nederland

03-06-2013

 

Mark Oliver Everett, beter bekend als E, komt met zijn band Eels in augustus terug naar Nederland voor een tweetal concerten. Op 14 augustus is Eels te zien in openluchttheater Caprera in Bloemendaal en op 21 augustus in openluchttheater de Goffert in Nijmegen.

De kaartverkoop start donderdag 6 juni vanaf 10:00 uur. Kaarten voor de show in openluchttheater Caprera zijn te bestellen via de website van Ticketmaster en kaarten voor het openluchttheater de Goffert via de website van Doornroosje.

Afgelopen februari bracht Eels het album ‘Wonderful, Glorious’ uit, de opvolger van Tomorrow Morning uit 2010, dat het sluitstuk was in de trilogie die verder bestaat uit Hombre Lobo (2009) en End Times (eveneens 2010).

De tournee ter promotie van het jongste album uit het rijke en verdienstelijke oeuvre van Eels, en waar ook geroemde albums als Beautiful Freak, Electro-shock Blues en Blinking Light and other Relevations deel van uit maken, werd wederom met groot enthousiasme onthaald. In april jl. verkocht  Eels drie keer op rij Paradiso uit.