DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Venice kondigt Nederlandse tour en nieuw album aan

04-06-2013

 

Ter promotie van hun eerste nieuwe studio album in zes jaar tijd, getiteld 'What Summer Brings', komt Venice naar Nederland voor een uitgebreide 'full band tour'. De band, afkomstig uit Venice Beach Californië, die in ons land immens populair is mede dankzij hun grootste hit 'Family Tree', zal tijdens deze tournee naast splinternieuw werk ook publieksfavorieten ten gehore brengen.

De kaartverkoop start zaterdag 8 juni om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de zalen. Zoals altijd bij Venice kennen de concerten een pauze en zullen de shows worden afgesloten met een gebruikelijke Meet & Greet waarbij de fans met de band kunnen kennismaken en spreken. De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen dan bij de zalen vermeld staan te kopen. Kopers lopen namelijk  het risico uiteindelijk ongeldige kaarten te hebben gekocht.

Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon, twee sets broers die tevens neven zijn en die al voor meer dan de helft van hun leven samen muziek maken. 2013 is een druk jaar voor deze muzikale familie. Naast het schrijven en opnemen van hun nieuwe album, leverde de band ook bijdragen aan o.a. tribute CD's voor zowel Crosby, Stills, Nash and Young als Jackson Browne. Ook toerde Venice de afgelopen drie jaar wereldwijd met de legendarische Pink Floyd frontman Roger Waters in het kader van 'The Wall Stadium Tour' (18 juni Gelredome Arnhem en 9 augustus Arena Amsterdam).

De Lennons beschouwen Nederland als hun ‘home away from home’, oogstte hier veel succes en werden o.a. beloond met een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.