DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

THE ANSWER KONDIGT NIEUW ALBUM EN CLUBTOUR AAN

06-06-2013

De Noord-Ierse band The Answer komt in oktober en november voor een viertal concerten naar Nederland. Aanleiding hiervoor is het verschijnen van het kakelverse album 'New Horizon' dat vanaf eind september in de schappen ligt.

Op de opvolger van 'Revival' uit 2011, laten de bluesrockers wederom een portie ruige, energieke en goudeerlijke rock 'n roll horen waarbij de luisteraar wordt getrakteerd op indrukwekkende zangpartijen, gierende gitaren, pompende bassen en drums die de grond doen trillen.
 
Het tourschema van The Answer in Nederland ziet er als volgt uit:
29 oktober: Haarlem, Patronaat
30 oktober: Hengelo, Metropool
16 november: Zwolle, Hedon
17 november: Den Bosch, W2
De kaartverkoop is intussen gestart. Klik op de naam van de zaal voor kaartjes.