DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Sophie Hunger in December naar Nederland

18-09-2013

 

De Zwitserse singer-songwriter Sophie Hunger komt in december naar Nederland voor een tweetal concerten. Op 13 december is de veelzijdige en avontuurlijke zangeres te zien in het Haarlemse Patronaat en op 14 december staat ze in Rotown, Rotterdam. 

Hunger laat op kleurrijke wijze een uiteenlopende  en speelse mix van folk, jazz, blues, soul en zelfs hiphop horen. De liedjes zitten inventief in elkaar en kennen vaak verrassende wendingen, veel emotie en een opbouwende spanning.

Het Zwitserse multi-talent  bracht in 2006 haar eerste album uit, getiteld “Sketches on Sea”. In totaal zijn er vijf albums verschenen waarvan The Danger of Light de laatste is.  Het publiek roemt Sophie om haar intieme en mooie live concerten waarbij ze wordt ondersteund door 4 multi instrumentalisten.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Kaarten zijn rechtstreeks te bestellen via de website van Patronaat  en Rotown. De organisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen te kopen. Kopers lopen namelijk het risico uiteindelijk ongeldige kaarten te hebben gekocht.