DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

EXTRA KAARTEN VOOR KRAFTWERK 3-D SHOWS IN EVOLUON EINDHOVEN

19-09-2013

Na de verrassend snelle verkoop van de beschikbare kaarten voor de vier Kraftwerk shows, hebben de directie van het Evoluon Eindhoven en de organisator Double Vee Concerts hun uiterste best gedaan om de toegestane capaciteit te kunnen oprekken om aan de grote vraag vanuit het publiek om additionele kaarten tegemoet te kunnen komen. We zijn blij te kunnen melden dat het mogelijk wordt om meer mensen te kunnen laten genieten van deze unieke voorstellingen van Kraftwerk.
Vanaf vrijdag a.s. om 09:00 uur wordt daarom de extra kaartverkoop voortgezet via dezelfde procedure als eerder. Dat wil zeggen: de entreebewijzen worden op naam verkocht om woekerhandel in deze kaarten uit te bannen. De organisator realiseert zich ten volle dat de procedure niet in alle opzichten klantvriendelijk is, maar is verheugd om te kunnen melden dat er voor deze shows geen kaarten op secundaire wijze worden aangeboden. Ook voor de extra kaartverkoop geldt dat de enige door de organisator geautoriseerde kaartverkoper voor de 3-D shows van Kraftwerk See Tickets Nederland is. Koop geen kaarten bij derden, want de kans dat een dergelijke ticket geen toegang verschaft is evident.

De verkoop van de extra kaarten start op vrijdag 20 september om 09:00 uur. Klik hier om je kaarten te bestellen en voor meer informatie.