DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe clip van Most Unpleasant Men

19-09-2013

De muziek van Most Unpleasant Men is geweldig. Dat zeggen de kenners en de liefhebbers die niet van de hapklare 'hitparadepop' houden. De Utrechtse band wordt dan ook al enkele jaren geprezen om hun inventiviteit en creativiteit.
Aan de vooravond van hun optreden in Ekko te Utrecht heeft de band een nieuwe video clip online gezet.
Klik hier om de clip te bekijken.
En hier om kaarten voor de show op 29 september aanstaande in Ekko te kopen.