DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Go Back To The Zoo naar de Melkweg voor speciale show

25-09-2013

De heren van Go Back To The Zoo hebben weinig van zich laten horen dit jaar, maar zijn achter de schermen wel lekker druk geweest. Om de fans niet in de steek te laten, willen ze hen graag verrassen met een speciale show volgende maand. Op 23 oktober aanstaande in de Melkweg te Amsterdam.
Koop snel je tickets, want er is maar een klein aantal kaarten te koop. Het zal hun laatste show van dit jaar worden en daar willen ze een super show van maken!’
Tickets zijn te koop voor maar € 10,-. Dus wees er snel bij. Klik hier voor kaarten.