DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe clips van Go Back To The Zoo en Peter Katz Nieuwe clips van Go Back To The Zoo en Peter Katz

28-01-2014

Na een korte stilte zijn hier twee zeer fijne music videos van artiesten die wij een warm hart toedragen.
Go Back To The Zoo brengt op 14 februari aanstaande het nieuwe album uit en als voorloper is hier de nieuwe single (I just wanna) Milkshake. Zie hier de video clip:
Go Back To The Zoo is in februari eindelijk weer in de Nederlandse clubs te vinden. Klik hier voor de data.

Ook Peter Katz heeft een creatief hoogstandje geleverd. Niet alleen met dit hele lieve liedje, maar ook met de funny video clip. Kijk hem hier: