DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuw album en tour Roosbeef

13-10-2014

In Februari 2015 verschijnt het derde album van Roosbeef. Roosbeef is niet alleen de band van Roos Rebergen, maar net zo goed die van Tim van Oosten, Tijs Delbeke en Tom Pintens. Het album gaat “KALF” heten. Wie is het kalf? Misschien Roos Rebergen zelf wel, maar zeker is dat door het verschijnen van dit nieuwe album, de band vanaf februari 2015 weer aan een tournee begint langs de Nederlandse podia.

Roos Rebergen blijft ook op dit album gewoon doorgaan met het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Met veel plezier, gedrevenheid en vakmanschap, heeft de band de afgelopen maanden in een studio te Antwerpen aan hun boreling gewerkt.

Het feit dat Roos twee Belgische top-muzikanten in de band heeft, werpt tevens haar vruchten af in het buurland en dat vinden we dan ook terug in de navolgende uitspraak uit de Belgische media: ”met haar unieke stem en prachtige teksten verovert ze hart na hart. Roos is zonder meer een van de wonderbaarlijkste zangeressen van het Nederlandstalige taalgebied en weet ons steeds te verrassen met bijzonder ontroerende performances.”

De wonderbaarlijke Rebergen, omringd door drie buitengewoon getalenteerde en eigenzinnige personages, zal met “KALF” ongetwijfeld weer veel stof doen opwaaien in Nederland en België. De eerste single, titeltrack “Kalf”, zal uitkomen op 31 oktober 2014. Het album verschijnt op vrijdag 13 februari 2015 op Roos’  eigen label BERT, genoemd naar haar trouwe viervoeter.

De tour van Roosbeef brengt de band in 2015 langs de volgende podia:

 vrijdag, februari 06, 2015 Dordrecht Bibelot (try out)  
 woensdag, februari 18, 2015 Amsterdam Paradiso (albumpresentatie) 
 vrijdag, februari 20, 2015 Zwolle Hedon  
 zondag, februari 22, 2015 Breda Mezz  
 woensdag, februari 25, 2015 Groningen De Oosterpoort  
 donderdag, februari 26, 2015 Nijmegen Doornroosje  
 donderdag, maart 05, 2015 Den Haag Paard van Troje  
 vrijdag, maart 13, 2015 Deventer Burgerweeshuis  
 zaterdag, maart 14, 2015 Den Bosch W2 Poppodium 
 donderdag, maart 19, 2015 Rotterdam Rotown   
 zaterdag, maart 21, 2015 Hengelo Metropool  
 vrijdag, maart 27, 2015 Arnhem Luxor Live  
 zondag, maart 29, 2015 Eindhoven Effenaar  
 dinsdag, maart 31, 2015 Utrecht TivoliVredenburg