DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Scott Matthews op 9 december naar Paradiso

16-10-2014

De Britse folk/pop georiënteerde singer-songwriter Scott Matthews komt op 9 december naar Nederland voor een eenmalig concert in Paradiso. Deze show valt samen met het verschijnen van zijn vierde studioalbum ‘Home part 1’ dat hier op 10 november uit komt (via Bertus). De kaartverkoop start op zaterdag 18 oktober om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium.

Matthews debuteerde in 2006 met zijn album ‘Passing Stranger’. In de daarop volgende jaren verschenen de platen ‘Elsewhere’ (2009) waar ook Robert Plant op te horen is, en ‘What The Night Delivers’ (2011) waaraan de legendarische bassist Danny Thompspn een bijdrage heeft geleverd. Voor zijn vierde langspeler bouwde hij zijn eigen thuisstudio en besloot hij het complete opnameproces zelfstandig uit te voeren, zonder enige hulp van een producer zoals voorheen wel het geval was.

Meer dan op zijn voorgaande werk, klinkt  het prachtig melancholische ‘Home part 1’ nog persoonlijker en komt zijn talent voor songwriting nog meer tot uiting. De instrumentkeuze is wel grotendeels gelijk gebleven ten opzichten van zijn vorige albums. Matthews maakt naast akoestische en elektrische gitaar ook gebruik van cello, piano, flugelhorn en drums.

Tijdens zijn muzikale carriere heeft Matthews behalve een veelvoud aan eigen shows, ook het podium gedeeld met grootheden als Foo Fighters, Snow Patrol, Rufus Wainwright, Bert Jansch en Robert Plant.

De Engelse pers over Matthews:

“Hypnotic and timeless” -The Guardian

“The most promising home-grown singer/songwriter to emerge in years” – Q magazine

“Lovingly nurtured, matured-in-the-cask wisdom and honeyed melancholia”- Daily Mirror

 “An underground classic that may well storm the mainstream” – Uncut