DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Album The Rural Alberta Advantage nu te beluisteren

02-10-2014

Het nieuwe album van The Rural Alberta Advantage uit Canada is nu tijdelijk te beluisteren via de VPRO/3voor12 luisterpaal. Klik hier om te luisteren.

De band komt voor een exclusieve show naar Paradiso in Amsterdam op 27 november aanstaande. Klik hier voor kaartjes.
Liefhebbers van (nineties) indie rock met referenties naar bands als Sebadoh, Death Cab For Cutie, Pixies en Fountains of Wayne (to name a few) zullen zich zeker thuis voelen bij The Rural Alberta Advantage.