DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Venice verplaatst Nederlandse najaarstour naar april

23-10-2014

Het spijt ons heel erg om mee te moeten delen dat vanwege persoonlijke en privé redenen, wij genoodzaakt zijn de geplande najaarstour van Venice te moeten verplaatsen naar april 2015.

DE NIEUWE NEDERLANDSE DATA:

April 13 De Tamboer Hoogeveen

April 15 Muziekgebouw Frits Philips Eindhoven

April 16 Stadsschouwburg Nijmegen

April 18 De Doelen Rotterdam

April 20 Oosterpoort Groningen

April 21 PX Volendam

April 22 Tivoli Vredenburg Utrecht

Reeds gekochte plaatsbewijzen blijven geldig. Het goede nieuws is dat wij in april niet één, maar twee nieuwe releases hebben om met jullie te delen. Ons welgemeende excuses voor alle ongemakken die het verplaatsen van de tour met zich meebrengen. Zoals altijd waarderen wij de support van jullie, onze fans ten zeerste, en kijken wij uit naar april 2015.

 

Venice