DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Soul Power van Curtis Harding nu te beluisteren

14-11-2014

Soul Power is het debuut album van soulman Curtis Harding. Single 'Keep On Shining' (zie hier) kwam je al als mega hit tegen op 3FM. Je kunt op deze song stemmen voor de 3voor12 song van het jaar. Klik hier om te stemmen!

Het album is nu tijdelijk te beluisteren via de luisterpaal van 3voor12. Klik hier om te luisteren.

Curtis komt volgende week voor een uitgebreide promo en club tour naar Nederland. Klik op de naam van de zaal om direct kaartjes te kopen.
20 november Nijmegen - Doornroosje
21 november Groningen - Simplon
22 november Utrecht - Ekko (i.h.k.v. Le Guess Who? Festival)
23 november Amsterdam - Paradiso - SOLD OUT!!
24 november Rotterdam - Rotown
25 november Eindhoven - Effenaar