DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Janne Schra brengt nieuw album 'Ponzo' uit

18-11-2014

Melancholie, daarin voelt Janne zicht thuis, maar de opdracht aan zichzelf was om het nou eens een keer niet op te zoeken. Het album is een ode aan positivisme: doorgaan, niet zeuren en blij zijn met wat je hebt, hoe moeilijk dat soms ook is.

Samen met producer Torre Florim (De Staat), nam Janne deze plaat thuis op, ingesloten door klimplanten en aangemoedigd of tegengewerkt door hun dikke rode kater. 

Janne: ‘Door thuis op te nemen, hebben we soms de eerste schets van een liedje gelijk kunnen vastleggen, met af en toe wat gruis geruis op de achtergrond. Hoewel Torre en ik muzikaal gezien uit twee verschillende werelden lijken te komen, zijn we op één lijn uitgekomen, omdat we de tijd hebben kunnen nemen om af te tasten waar het heen moest gaan. Dit was voor mij de meest natuurlijke samenwerking ooit.’

Het album wordt op 7 februari gepresenteerd op het Grasnapolsky Festival te Radio Kootwijk. Voorafgaand is een aantal try-out shows gepland en na de officiële album presentatie volgt een tour.

Do Jan 15 Emmen-Apollo (try out)                                                      

Vr Jan 16 Vlissingen-De Piek (try out)                                                  

Do Jan 29 Zwolle-Hedon (try out) 

Vr Jan 30 Alkmaar-Victorie (try out)

Za Jan 31 Dordrecht-Bibelot (try out) 

Za Feb 07 Radio Kootwijk-Grasnapolsky (album presentatie) 

Do Feb 26 Utrecht-TivoliVredenburg (Pandora)  

Do Mar 05 Leiden-Gebr. De Nobel 

Za Mar 07 Nijmegen-Doornroosje  

Vr Mar 20 Amsterdam-Paradiso