DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Orenda Fink op 20 januari in TivoliVredenburg

05-11-2014

De Amerikaanse singer-songwriter Orenda Fink komt op 20 januari naar Nederland. Ze is dan te zien in het Utrechtse TivoliVredenburg. Het concert volgt na haar recent verschenen derde album ‘Blue Dream’. De kaartverkoop start op zaterdag 8 november om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het podium.

Orenda Fink laat zich muzikaal inspireren door muziek uit verschillende windstreken. Met name voelt zij zich aangetrokken tot folk muziek. Deze en andere wereldmuziekstromingen zijn terug te horen in haar werk, dat een spannend en bloedstollend resultaat oplevert vol sprankelende rocksongs en dromerige composities, die gedragen worden door ijzersterke vocalen.

In 2004 besloot Orenda Fink zich te richten op haar solo carriere. Tot die tijd was ze actief als helft van het dream pop duo Azure Ray. Een jaar later leverde ze haar indrukwekkende debuutalbum ‘Invisible Ones’  af. Daarna volgden in 2009 ‘Ask The Night’ en afgelopen zomer ‘Blue Dream’. In de tussenliggende periodes is zij ook actief geweest in andere projecten.