DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Chet Faker op 17 juni voor eenmalig concert naar Utrecht

16-12-2014

Op 17 juni komt Chet Faker naar Nederland. De populaire Australische singer-songwriter is dan met zijn soulvolle combinatie van indiepop en electronica te zien in het Utrechtse TivoliVredenburg (zaal: Ronda). De kaartverkoop start aanstaande zaterdag 20 december om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van TivoliVredenburg.

Chet Faker is de artiestennaam van Nick Murphy. In 2012 begint zijn muzikale carrière nadat hij per ongeluk een internethype veroorzaakt met zijn uitvoering van de wereldwijde hit ‘No Diggity’ van de band Blackstreet. In navolging hierop brengt hij zijn EP ‘ Thinking in Textures’  uit waarvoor hij in Australië een Gouden Plaat ontvangt.

Ook in ons land krijgt Chet Faker al vroeg de aandacht die hij verdient. De Australiër weet meteen al zijn eerste show, in het Rotterdamse Rotown, uit te verkopen. Dit optreden wordt door het publiek zelfs uitgeroepen tot het beste “Rotown Concert” van 2013. Op de jongste editie van Lowlands weet hij opnieuw te imponeren en bewijst hij veel groter te zijn dan de tent waarin hij is geprogrammeerd. Afgelopen november herhaalt hij dit kunststukje nog een keer in een ver van te voren uitverkocht Paradiso.

Dit jaar debuteerde Chet Faker met zijn studioalbum ‘Built on Glass’. Een frisse plaat waarop hij op boeiende en intrigerende wijze verschillende muziekstijlen bij elkaar brengt. Indiepop, jazz, soul en r&b worden schijnbaar moeiteloos vermengd met electronica, wat een prachtig en indrukwekkend resultaat oplevert. Niet voor niets wordt op ‘Built on Glass’ zowel in Nederland als internationaal zeer enthousiast gereageerd.