DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Sophie Hunger in mei voor twee concerten naar Nederland

17-12-2014

De Zwitserse singer-songwriter Sophie Hunger komt in mei voor twee concerten naar Nederland. Beide shows vallen samen met het verschijnen van haar nieuwe album ‘Supermoon’ dat in de lente wordt verwacht. De kaartverkoop start vandaag om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.

8 mei: Haarlem, Patronaat

9 mei: Rotterdam, Rotown

Een avontuurlijk geluid kenmerkt de muziek van Sophie Hunger. In 2008 debuteerde ze met haar album ‘Monday’s Ghost’, dat in haar thuisland op 1 binnen kwam in de Album Charts. In 2010 bracht ze “1983” uit gevolgd door ‘The Danger of Light’ uit 2012 en de live registratie ‘The Rules of Fire’ uit 2013.

Met ‘Supermoon’ is Sophie Hunger alweer toe aan haar vierde studioalbum. Hiervoor is ze de samenwerking aangegaan met co-producer John Vanderslice (Death Cab for Cutie, Spoon, St. Vincent). De opnames vonden plaats in Brussel en San Francisco.

Sophie Hunger deelde eerder het podium met Bob Dylan. Ze won verschillende prijzen waaronder de Swiss Award en het Franse Prix de la Création Musicale. Ook stond ze op verschillende grote internationale festivals zoals Glastonbury en tot tweemaal toe op Euroson