DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Chet Faker komt naar Amsterdam

11-02-2014

De Australische internet sensatie Chet Faker komt op 2 mei naar Nederland voor een exclusief concert in Bitterzoet te Amsterdam. Aanleiding hiervoor is het verschijnen van zijn debuutalbum ‘Built On Glass’ dat op 14 april via [PIAS] verschijnt. Klik hier om direct kaarten te bestellen.

‘Built On Glass’ volgt Chet Faker’s zeer succesvolle debuut EP ‘Thinking In Textures’ op. Hiermee scoorde Faker zijn eerste hit. In Australië ontving hij zelfs een Gouden Plaat voor deze EP. Zijn muziek kan het beste omschreven worden als soulvolle indiepop vermengd met electronica.

Uit het niets veroorzaakte Chet Faker in 2011 een hype met zijn uitvoering van ‘No Diggity’, de hit van Blackstreet uit de jaren ’90. Voor een handjevol mensen speelde hij zijn versie hiervan, waarna het zich als een lopend vuurtje over het internet verspreidde. Dit resulteerde zelfs in een #1 notering in de indie blog charts op Hype Machine.

Ook in Nederland ging Chet Faker beslist niet geruisloos voorbij. Sterker nog, afgelopen jaar was de Australiër onder andere te zien in een uitverkocht Rotown in Rotterdam. Deze show werd vervolgens door het publiek uitgeroepen tot het beste “Rotown concert van 2013".