DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

John Butler geeft extra concert in TivoliVredenburg

13-02-2014

Op 3 februari verscheen het zesde studioalbum ‘Flesh & Blood’ van het Australische John Butler Trio. Ter gelegenheid hiervan kondigde de band eerder al hun aankomende Europese tournee aan. Als onderdeel van deze tour, zullen zij op maandag 5 mei ook te zien zijn in Paradiso. Dit concert is inmiddels uitverkocht, maar vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten is besloten om een extra show te geven in het gloednieuwe TivoliVredenburg te Utrecht. Dit zal plaatsvinden op maandag 30 juni. De kaartverkoop voor deze show is reeds begonnen.

Het John Butler Trio is de band rond de muzikant John Butler. De in Amerika geboren Butler verhuisde in 1986 naar Australië, waar zijn vader oorspronkelijk vandaan kwam. Niet lang daarna begon hij als straatmuzikant aan zijn carrière om vervolgens een band op te richten. De eerste twee officiële albums kwamen uit in 1998 en 2000. Hiermee wist het trio al het nodige succes te behalen. De echte doorbraak volgde in 2001 met het album 'Three'. Daarna verschenen nog drie albums, waarvan April Uprising het laatste is en dateert uit 2010.

Op 'Flesh & Blood' laat het John Butler Trio hun vertrouwde roots/bluegrass geluid horen, maar is het ook nieuwe muzikale uitdagingen aangegaan. Het geheel klinkt energiek, opgewekt, aanstekelijk en optimistisch.

Meer informatie over John Butler Trio is te vinden op www.johnbutlertrio.com.  

De concertorganisatie waarschuwt om geen kaarten via andere kanalen anders dan via de website van TivoliVredenburg te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.