DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe album The Jezabels op 3voor12's Luisterpaal

14-02-2014

De Australische band The Jezabels, die in maart in zowel Rotown als Paradiso gaat spelen (klik op de naam van de zaal voor kaartjes), heeft vandaag hun nieuwe cd uitgebracht. Deze is vanaf heden tijdelijk te beluisteren op de Luisterpaal van 3voor12. Na een drietal indrukwekkende EP's en een uitstekend debuut album, is 'The Brink' een grote stap voorwaarts in de carrière van deze energieke rock band. Ga ze checken is ons advies!