DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Go Back To The Zoo brengt nieuw album uit

15-02-2014

Go Back To The Zoo brengt deze week het derde album uit, simpelweg getiteld ZOO.
Het album is deze week Album van de Week bij 3FM en mede daarom nu tijdelijk te beluisteren op de 3voor12 Luisterpaal.
De band is de komende weken op de podia te zien. Klik op de naam van de zaal voor kaarten.
19-2-2014 Rotterdam - Rotown (SOLD OUT)
21-2-2014 Arnhem - Luxor Live 
22-2-2014 Zwolle - Hedon
23-2-2014 Breda - Mezz
27-2-2014 Utrecht - Tivoli