DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

LIVE SHOWS EN NIEUW ALBUM VOOR VLAAMSE SONGSMID RENÉE

02-02-2014

De Vlaamse singer-songwriter Renée komt in maart naar Nederland voor twee headline shows. Op 5 maart is zij te zien in de Amsterdamse Paradiso en op 6 maart in Tivoli-Spiegelbar in Utrecht.

In aanloop naar deze shows, zal Renée in februari ook nog het voorprogramma voor Eefje de Visser verzorgen, die vanaf 14 februari aan de tweede helft van haar succesvolle 'Het is' clubtour begint. De concertreeks van Renée valt samen met het verschijnen van haar tweede album ‘Marching’ op 10 februari.

Renée is het muzikale project van Renée Sys. Haar muziek kan het beste worden omschreven als subtiele en melodieuze singer-songwriter pop met soms een jazzy randje. Met name haar rustige en fluisterende zang zijn kenmerkend voor haar bijzonder warme geluid. In 2012 bracht zij haar debuut album ‘Extending Playground' uit met daarop de singles 'Dum Dum Dum' en 'Little Soldier' die vooral in thuisland België vele oren bereikte.

Naast shows in België en Nederland tourde ze dat jaar ook als support mee met de Australiërs van Husky, waarbij de Nederlandse shows het best bezocht werden van heel Europa.

Renée is een muzikale kameleon waarbij je haar live zowel solo, in duo of trio opstelling of met uitgebreide band kunt verwachten. De komende tour zal in diverse formaties worden gespeeld.

Het volledige tourschema ziet er als volgt uit:
14-02: Breda, Mezz*
15-02: Den Bosch, W2*
20-02: Arnhem, Luxor Live*
21-02: Deventer, Burgerweeshuis*
27-02: Haarlem, Patronaat*
05-03: Amsterdam, Paradiso
06-03: Utrecht, Tivoli/Spiegelbar
* support voor Eefje de Visser
Klik op de naam van de zaal om direct een kaartje te kopen.