DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

The Webb Sisters in April naar Nederland

20-02-2014

In april komen The Webb Sisters terug naar Nederland. Tussen 9 en 18 april zal het folk-pop duo, bestaande uit de zangeressen en multi-instrumentalisten Charley Webb en Hattie Webb, een zestal shows spelen. In 2012 waren de Britse zussen nog te zien tijdens Eurosonic en hun eigen succesvolle clubtour ter promotie van hun toen verschenen album ‘Savages’.

Het volledige schema van de aankomende concertreeks ziet er als volgt uit:

09 april: Eindhoven, De Kapel

11 april: Groningen, Grand Theatre (kleine zaal)

12 april: Utrecht, Tivoli Spiegelbar

13 april: Amsterdam, People’s Place

17 april: Rotterdam, Lantaren/Venster

18 april: Nijmegen, Lux

De kaartverkoop start op zaterdag 22 februari om 10:00 uur. Kaarten zijn direct te bestellen via de websites van de podia.

Al op jonge leeftijd was het voor Charley en Hattie een uitgemaakte zaak; het nastreven van een muzikale carriere. En gewapend met hun fenomenale (samen)zang en prachtige instrumentspel (o.a. harp, mandoline, klarinet, piano), bleek dit gauw uitstekend uit te pakken en een schot in de roos te zijn.

Dit resulteerde tot dusverre in drie albums, vier EP’s, een groot aantal bijzondere optredens voor o.a. Queen Elizabeth en met Richard Thompson, Jamie Cullum, Gotye, Rufus Wainwright e.a., maar vooral ook de succesvolle samenwerking met Leonard Cohen als achtergrondzangeressen, die hen extra bekendheid en waardering opleverde. Intussen zijn The Webb Sisters druk aan het schrijven voor hun vierde plaat.

Meer informatie over The Webb Sisters is te vinden op www.thewebbsisters.com