DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

EELS MET NIEUW ALBUM VOOR VIER CONCERTEN NAAR NEDERLAND

24-02-2014

Na drie uitverkochte Paradiso shows, een uitverkochte show in Heerlen en twee openluchtconcerten in Caprera en de Goffert afgelopen jaar, komt Eels deze zomer terug naar Nederland. Aanleiding hiervoor is zijn nieuwe album 'The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett', dat op 22 april zal verschijnen.

De concertreeks waarbij alleen enkel zitplaatsen beschikbaar zijn, ziet er als volgt uit:

25-06: Amsterdam, Het Koninklijk Concertgebouw

27-06: Rotterdam, Concertgebouw De Doelen

28-06: Eindhoven, Muziekgebouw Frits Philips (i.h.k.v. Naked Song Festial)

05-07: Groningen, Stadsschouwburg

De kaartverkoop start op zaterdag 1 maart om 10:-00 uur. Kaarten kunnen rechtstreeks via de zalen worden gekocht.

Eels is het muzikale project van Mark Oliver Everett, beter bekend als E. Sinds de start van zijn carrière, kan E putten uit een rijke discografie. Tot zijn meer dan verdienstelijke oeuvre behoren o.a. de geroemde albums Beautiful Freak, Electro-shock Blues en Blinking Light Relevations. Vorig jaar bracht Eels nog het album ‘Wonderful, Glorious’ uit, de opvolger van Tomorrow Morning uit 2010, dat het sluitstuk was in de trilogie die verder bestaat uit Hombre Lobo (2009) en End Times (eveneens 2010).

Op Youtube is inmiddels een trailer te bekijken van 'The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett'. Dit album zal optioneel ook in een Deluxe versie te verkijgen zijn. Deze bevat een dertien tracks tellende bonus CD met o.a. live materiaal. Meer informatie en muziek is te vinden via de website van Eels: www.eelstheband.com.

De organisatie (Double Vee Concerts) waarschuwt om geen kaarten anders dan via de websites van de podia te kopen, aangezien het risico op aanschaf van ongeldige kaarten groot is.