DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Joan Baez op Take Root Groningen

27-02-2014

TakeRoot, het ‘festival for past, present and upcoming American music’ maakt met gepaste trots de eerste naam bekend voor de editie van 2014: Joan Baez.

Joan Baez mag met recht een folklegende worden genoemd. Al meer dan vijftig jaar bezingt zij met kraakheldere en krachtige stem de essentie van het leven, meestal vanuit de positie van de underdog. Baez neemt het op voor de kansarmen, de verschoppelingen en is uitgesproken als het gaat om onrecht of rassenkwesties. Zij stond op het Newport Festival in 1959 en tien jaar later op Woodstock – figuurlijk – al op de barricaden en daar staat zij nu nog.  

Het optreden op TakeRoot is het enige concert dat Joan Baez dit jaar in Nederland speelt. TakeRoot vindt plaats op zaterdag 13 september. De kaartverkoop is vandaag gestart.