DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Chet Faker op Lowlands

28-02-2014

De Australische Chet Faker werd eerder deze week aangekondigd voor Lowlands. Lowlands bereid ons voor:

Veel producers zouden een moord doen voor de stem van Chet Faker. De Australiër blinkt niet alleen uit in het knutselen met vooruitstrevende beats waar een dikke alternatieve r&b-saus vanaf druipt, maar heeft ook nog eens een stem waar de genotsrillingen van over je rug lopen. Samen met landgenoot Flume verovert hij stukje bij beetje de wereld. Vorig jaar verraste Flume met een ijzersterk debuut, daarna maakten de twee samen een ep en dit jaar is het de beurt aan Chet Faker. Onze kleine teen voorspelt dat zijn album Built On Glass bij de fijnproevers in het jaarlijstje gaat komen. Onze opgestoken duim zegt dat Chet Faker de geheime tip voor Lowlands 2014 gaat worden.

Chet Faker staat 2 mei ook in een uitverkocht Bitterzoet in Amsterdam.