DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

LUCIUS IN APRIL NAAR PARADISO EN TWEETAKT

03-02-2014

De Amerikaanse indiepop band Lucius brengt op 31 maart hun debuutalbum 'Wildewoman' in Nederland uit. Deze CD volgt de EP 'Lucius' uit 2012 op, die in hun thuisland veel buzz wist te creëren in de muziekpers. Met de nieuwe langspeler boordevol aanstekelijk popsongs op zak, zal het kwintet uit Brooklyn in april als onderdeel van hun Europese tour, ook Nederland aan doen voor twee shows in Amsterdam en Utrecht.

Het tourschema ziet er als volgt uit:
• 08 april: Amsterdam, Paradiso
• 13 april: Utrecht, Tweetakt Festival
Klik op de naam van de zaal/het festival om direct tickets te bestellen.

Lucius bestaat uit de twee zeer stijlvolle en in het oog springende zangeressen Jess Wolfe en Holly Laessing, die muzikaal worden begeleid door de multi-instrumentalisten Andrew Burri, Peter Lalish en Dan Molad. Afwisselend rustige en opzwepende liedjes met een rauw randje, die catchy en energiek klinken dankzij snerpende gitaren, dans-uitlokkende percussie en pittige en dynamische samenzang.
Door gebruik te maken van verschillende stemmen die dezelfde toon produceren en deze zo nu en dan af te wisselen met afwijkende timing en intonatie, heeft het vijftal mede hierdoor een eigen en opvallende sound weten te ontwikkelen.
Afgelopen najaar heeft het Nederlandse publiek voor het eerst kennis kunnen maken met Lucius. Toen openden zij het Crossing Border Festival in Enschede en Den Haag en speelden ze al een introductieshow in de Spiegelbar van Tivoli.
Zorg dat je erbij bent, want dit is een hele interessant en super goede groep!