DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

EEFJE DE VISSER NOG ÉÉN MAAL IN TIVOLI OUDEGRACHT

05-02-2014

In de reeks Tivoli Tijdloos is Eefje de Visser toegevoegd om nog één keer te schitteren in de zaal aan de Oudegracht in Utrecht. Haar vorige show in Tivoli was zo rap uitverkocht dat fans verzochten haar nog één keer in deze zaal te kunnen zien. Op zondag 11 mei zal Eefje haar laatste clubshow van de 'Het is'-tour spelen in deze historische zaal in Utrecht.

Eefje de Visser bracht met haar tweede album 'Het Is' een van de meest succesvolle platen van Nederlandse bodem van het afgelopen jaar uit. De langspeler wordt door critici en muziekliefhebbers lovend en met veel enthousiasme omarmt. Eefje staat sindsdien volop in de mediabelangstelling. De eerste helft van haar 'Het Is' clubtour (najaar 2013) was grotendeels uitverkocht. Samen met haar band start Eefje deze maand met de tweede helft van haar Nederlandse tour.

Door de aanhoudende vraag en interesse, zijn aan de reeds bekend gemaakte shows nieuwe optredens toegevoegd. Opmerkelijk is dat Eefje nogmaals in Tivoli Oudegracht te zien zal zijn. Het vorige concert was weken van te voren uitverkocht. Op verzoek van fans, die toen geen kaartjes meer konden kopen, maar ook op speciale uitnodiging van Tivoli zelf, zal Eefje haar Nederlandse clubtour op 11 mei afsluiten in de laatste maand dat locatie Oudegracht open is. Een heel bijzonder moment, ook voor Eefje zelf die de zaal aan de Oudegracht in haar hart heeft gesloten.

Het tourschema rond het album 'Het Is', ziet er als volgt uit:

14/02: Breda, Mezz
15/02: Den Bosch, W2
20/02: Arnhem, Luxor Live
21/02: Deventer, Burgerweeshuis
27/02: Haarlem, Patronaat
16/03: Den Haag, Paard van Troje
09/05: Maastricht, Muziekgieterij
11/05: Utrecht, Tivoli Oudegracht
Klik op de naam van de zaal om direct kaartjes te kopen.

Met 'Het Is' vervolgt Eefje de muzikale lijn, die zij twee en een half jaar geleden met haar succesvolle debuut "De Koek' heeft ingezet. Haar muziek klinkt warm, sfeervol en verfrissend. Onverwachte melodieën en tuimelende teksten waarmee Eefje de Nederlandse taal op bijzondere wijze en met loepzuivere zang toepast, kenmerken het onmiskenbare geluid van de Utrechtse singer-songwriter. Live in de clubs klinkt het explosiever en energieker zoals 3voor12 meemaakte op Noorderslag. Lees hier. En kijk hier.

Afkomstig van dit succesvolle album is haar tweede single 'De Bedoeling'. De bijbehorende videoclip is via deze link te bekijken.