DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

EELS GEEFT EXTRA CONCERT IN KONINKLIJK CONCERTGEBOUW

01-03-2014

Afgelopen maandag werd aangekondigd dat Eels deze zomer naar Nederland komt voor een viertal concerten.
Aanleiding hiervoor is het nieuwe album ‘The Cautionary Of Mark Everett’ dat op 22 april verschijnt.

Inmiddels is de show op 25 juni in het Amsterdamse Koninklijk Concertgebouw uitverkocht. Vanwege de aanhoudende vraag naar kaarten voor deze locatie, geeft Eels op 26 juni een extra optreden in het Concertgebouw.
De concertreeks, waarbij enkel zitplaatsen beschikbaar zijn, ziet er dan als volgt uit:
25-06: Amsterdam, Het Koninklijk Concertgebouw (uitverkocht)
26-06: Amsterdam, Het Koninklijk Concertgebouw
27-06: Rotterdam, Concertgebouw De Doelen
28-06: Eindhoven, Muziekgebouw Frits Philips (i.h.k.v. Naked Song Festival)
05-07: Groningen, Stadsschouwburg

De kaartverkoop is inmiddels gestart. Klik op de naam van het podium om direct kaartjes te kopen.

Eels is het muzikale project van Mark Oliver Everett, beter bekend als E.
Populaire albums uit zijn oeuvre zijn onder meer Beautiful Freak, Electro-shock Blues en Blinking Light Revelations. In de periode tussen 2009 en 2013 heeft Eels een trilogie uitgebracht bestaande uit de albums ‘Hombre Lobo’, ‘End Times’ en ‘Wonderful, Glorious’.
'The Cautionary Tales Of Mark Oliver Everett' is alweer het elfde studioalbum van Eels. Klik hier om de trailer te bekijken. 

Wij (Double Vee Concerts) waarschuwen om geen kaarten anders dan via de websites van de podiaof bij Ticket master Nederland te kopen, aangezien het risico op aanschaf van valse en/of ongeldige kaarten groot is