DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Lonely the Brave kondigt shows en debuutalbum aan

19-03-2014

De Engelse rockband Lonely The Brave brengt op 2 juni het debuut album 'The Day's War' uit. Ter ondersteuning van deze release komt de band voor enkele shows naar Nederland. Live is de band te zien op:

07 juni 2014: Hulst - Vestrock

18 juni 2014: Den Bosch - W2 Poppodium

19 juni 2014: Amsterdam - Paradiso

20 juni 2014: Zwolle - Hedon

De kaartverkoop voor deze shows start direct via de websites van het festival en de zalen.

Met slechts een EP, getiteld 'Backroads', op zak, hebben de mannen van Lonely The Brave uit Cambridge al veel dingen van hun wensenlijstje af mogen strepen waar de meeste bands alleen maar van kunnen dromen. Zo toerden ze met o.a. Deftones en Black Rebel Motorcycle Club en speelden ze al op grote Engelse festivals als het Download Festival en Reading & Leeds. De Britse pers is meer dan lyrisch: van Rock Sound, Kerrang, Huffington Post, NME en The Telegraph tot het toonaangevende BBC1 Radio die 'Backroads' uitriep tot Zane Lowe's 'Hottest Record In The World'.

Begin dit jaar speelde Lonely The Brave tijdens Eurosonic in Groningen waar het vijftal alle aanwezige pers en publiek omver blies met hun epische rock. Zo concludeerde OOR: 'Na 45 minuten Lonely The Brave wil je meer, veel meer'. En het Engelse Rock Sound schrijft: 'Soon you will be hearing a lot about a band called Lonely The Brave. They are phenomenal!'.