DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

John Fullbright deze zomer voor vier shows naar Nederland

20-03-2014

De Amerikaanse singer-songwriter John Fullbright komt in juni en september terug naar Nederland. De uit Oklahoma afkomstige zanger, die hedendaagse Americana en folk combineert met pop en rock, zal vier shows geven in Paradiso, TivoliVredenburg, Lantaren/Venster en Muziekgebouw Frits Philips. Deze concertreeks volgt na zijn succesvolle en deels uitverkochte optredens die hij vorig jaar gaf.

Het volledige tourschema ziet er als volgt uit:

10 juni: Amsterdam, Paradiso (kleine zaal)

10 september: Utrecht, Cloud Nine/TivoliVredenburg (seated show)

11 september: Rotterdam, Lantaren/Venster

12 september: Eindhoven, Muziekgebouw Frits Philips

Gewapend met gitaar, mondharmonica, piano en zijn karaktervolle en rauw aandoende stem, weet de 25 jarige Amerikaan zowel op plaat als live een verpletterende indruk achter te laten. Niet voor niks werd hij voor zijn bejubelende debuutalbum ‘From The Ground Up’ (2012) genomineerd voor een Grammy Award in de categorie ’Best Americana Album’. Ook live wordt Fullbright geroemd. Zijn optredens zijn ijzersterk en intens. Hij bezit het talent om op charmante en innemende wijze zijn muziek te laten spreken.

De kaartverkoop start op zaterdag 22 maart om 10:00 uur. Kaarten zijn direct te bestellen via de websites van de podia.