DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

South By South West op TV

30-03-2014

De VPRO heeft een hele mooie documentaire gemaakt over het afgelopen South By South West festival.
Wil je hem bekijken, klik dan hier.
Heb je niet het geduld om het helemaal te bekijken, dan kan je de DVC acts die erin figureren hier bekijken:
Lucius op 20.20 minuten (op 8 april te zien in Paradiso in Amsterdam en op 13 april op Tweetakt in Utrecht)
Mozes and the Firstborn op 30.24 minuten (op 26 april te zien op Oranjepop in Nijmegen)
Chet Faker op 36.30 minuten (op 2 mei te zien in uitverkochte Bitterzoet en op 16 augustus op Lowlands)
Veel kijk plezier.