DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuwe album Jennie Abrahamson op de luisterpaal

22-09-2014

Het nieuwe album 'Gemini Gemini' van de Zweedse Jennie Abrahamson is tijdelijk te beluisteren op de luisterpaal van VPRO's 3voor12. Klik hier om te luisteren.

De Zweedse tourde afgelopen jaar veelvuldig met Peter Gabriel, welke ook haar album uitbracht.
Op 4 oktober is Jennie te zien op het Nordic Delight Festival in Utrecht. Klik hier voor tickets.