DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Nieuw album Justin Townes Earle nu op de luisterpaal

13-01-2015

Het nieuwe album van Justin Townes Earle "Absent Fathers" is vanaf vandaag te beluisteren op de luisterpaal van 3voor12. Later deze maand komt Earle naar Nederland voor een kleine tour langs Paradiso, De Oosterpoort, Rotown & TivoliVredenburg. Er zijn nog kaartjes beschikbaar.