DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

PATTY GRIFFIN IN JANUARI VOOR 2 CONCERTEN NAAR NEDERLAND

12-11-2015

De Amerikaanse singer-songwriter Patty Griffin komt met band voor twee concerten naar Nederland. Op 29 januari is de altcountry/americana zangeres/gitariste te zien in de Oosterpoort in Groningen en op 31 januari in het Utrechtse TivoliVredenburg. Klik op de naam van de zaal voor kaartjes.
Beide shows volgen na haar in september uitgebrachte album ‘Servant Of Love’ en haar optreden op TakeRoot. De kaartverkoop start op zaterdag 14 november om 10:00 uur.

Patty Griffin is sinds 1997 actief en heeft tot nu toe negen studioalbums uitgebracht. Binnen het americana/altcountry genre is ze inmiddels uitgegroeid tot een voortreffelijke liedjesschrijver en performer. Grootheden als Emmylou Harris, Bette Midler, Rory Block en Solomon Burke hebben haar songs al gretig gecoverd.

Muzikaal weet ze met gemak te imponeren, en vooral haar stem maakt veel indruk. Met precisie en de juiste ‘snik’ weet Patty Griffin op melodieuze wijze elke toon probleemloos te raken, of ze nu fluisterzacht zingt of juist het tegenovergestelde.

Al een aantal keer is Patty Griffin in de prijzen gevallen. In 2007 ontvangt ze de Americana Music Associations Awards in de categorieën ‘Artist of the Year’ en ‘Best Album’ voor het album ‘Children Running Through’. Enkele jaren later wint ze voor ‘Downtown Church’ een Grammy Award voor ‘Best Traditional Gospel Album’.