DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

MOZES AND THE FIRSTBORN DOET IN MAART MINITOUR DOOR HET LAND

19-11-2015

Mozes and the Firstborn zal in maart een korte tour van vier concerten door het land doen.
De psychedelische garagerockers uit Eindhoven die bekendheid verwierven met de übercatchy single ‘I Got Skills’ zijn te zien in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Nijmegen. De kaartverkoop start op zaterdag 21 november om 10:00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de websites van de podia.
Het volledige tourschema ziet er als volgt uit:
• 09/03: Amsterdam, Paradiso
• 10/03: Eindhoven, Stroomhuis
• 11/03: Rotterdam, V11
• 12/03: Nijmegen, Merleyn
klik op de naam van de zaal om een kaartje te kopen.

De band wordt in 2010 opgericht en een jaar later brengen Melle Dielesen, Ernst-Jan van Doorn, Corto Blommaert en Raven Aartsen de ‘I Got Skills’ EP uit. In maart 2013 debuteert Mozes and the Firstborn met het gelijknamige album. Daarna toeren ze twee jaar lang de wereld rond.

Het afgelopen jaar gebruikte de band om aan nieuw materiaal te werken en de batterij weer helemaal op te laden voor het volgende avontuur. De heren van Mozes and the Firstborn laten weten: “2016; maak de borst maar nat!”