DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Damien DeRose aka Peasant overleden

22-11-2015

Singer-songwriter Damien DeRose, die onder de naam Peasant opereerde, is woensdag 18 november overleden in het ziekenhuis van zijn woonplaats Philadelphia in de Verenigde Staten.

DeRose begon als straatartiest en bracht in 2005 zijn debuut album in eigen beheer uit. Hiermee genereerde hij dusdanig veel aandacht dat Conor Oberst (o.a. Bright Eyes) het volgende album in 2008 uitbracht via zijn Team Love Label.

Damien DeRose is 30 jaar geworden.