DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

MAARTEN HEIJMANS WINT EMMY VOOR ROL IN RAMSES

24-11-2015

Maarten Heijmans heeft vannacht in New York een International Emmy Award gekregen voor zijn acteerprestaties in de televisieserie Ramses, waarin hij de rol van Ramses Shaffy vertolkt. De acteur won vorig jaar voor dezelfde rol een Gouden Kalf.

De prijs kwam voor de 31-jarige acteur onverwacht. "Het is krankzinnig, dit had ik echt niet verwacht", zei Heijmans. "Bij de uitreiking kregen we een tafeltje achteraan. Toen dacht ik al: die prijs win ik niet, anders hadden ze me wel een tafeltje bij het podium gegeven.

Heijmans nam het in de categorie beste acteur op tegen de Turkse Engin Akyurek, de Britse Rafe Spall en de Braziliaanse Emilio de Mello voor zijn rol in Psi, dat de prijs voor beste dramaserie won.

Maarten Heijmans speelt op 17 april 2016 in Carré "Maarten Heijmans Zingt Ramses Shaffy". Dit is het verplaatste concert in verband met het motorongeluk van oktober jl.