DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

Uncle Acid and the Deadbeats volop te beluisteren deze week

09-11-2015

Dit  is de week van Uncle Acid and the Deadbeats.
De band is live te zien en horen op woensdag 11 november aanstaande in Utrecht in De Helling (klik hier voor kaartjes).
En de dag erna, op donderdag 12 november aanstaande, staan ze in Effenaar in Eindhoven (klik hier voor kaartjes).

Wil je je dan een beetje voorbereiden op deze vette show, dan kan hier het album al helemaal luisteren via de luisterpaal van 3voor12.
Doe er je voordeel mee en tot ziens bij de shows!