DOUBLE VEE CONCERTS bepaalt zelf wie de kaartjes verkoopt aan het publiek. Dat geldt ook voor de clubs, theaters en festivals waar deze artiesten optreden. KOOP ALLEEN CONCERTKAARTEN VOOR DE OP DEZE SITE AANGEGEVEN CONCERTEN BIJ DE VERTROUWDE VOORVERKOOPADRESSEN OF CHECK MET DE ORGANISATOR. DOUBLE VEE CONCERTS betreurt de zwarthandel, woekerhandel en heeft ook geen eigen of vermomde "secondary ticketing", en doet als bekend ook principieel geen zaken met zgn "secondary ticketvendors". Wij doen een beroep op het publiek om die handel ook niet te steunen. Klachten over dit soort handel in kaarten met de artiesten die wij vertegenwoordigen gaan rechtstreeks naar de Tweede Kamer fractie van de SP.

MUST-SEE BAND KRAFTKLUB OP 6 FEBRUARI TE ZIEN IN DE MELKWEG

01-12-2015

De Duitse must-see rockband Kraftklub komt op 6 februari naar Amsterdam voor een eenmalig concert in de Melkweg. Klik hier om kaartjes te kopen.

Dit concert is de eerste sinds het najaar van 2014. De vijfkoppige band deed toen voor het eerst Nederland aan, en verkocht zowel de show in Paradiso als Doornroosje binnen no-time uit. Niet verwonderlijk want Kraftklub wordt bejubeld om hun sterke, opzwepende en energieke live optredens. De shows, tot op de grootste festivals aan toe, zijn een ware beleving en laten een overweldigende indruk achter.

In 2010 wordt Kraftklub opgericht. Hun muziek is een unieke en aanstekelijke mix van o.a. indierock, punk en rap. Met deze samensmelting van verschillende muziekstromingen weet de band een groot aantal subgroepen aan te spreken en tot elkaar te brengen. De band debuteert in 2012 met ‘Mit K’ gevolgd door ‘In Schwarz’ (2014) en het live album ‘Randale’ (2015).